Castellum het Nederlandse woord kasteel is hier van afgeleid

Deze villa draagt met recht de naam Castellum! De sfeer van de Nieuwe Hollandse Waterlinie is duidelijk terug te zien in de architectuur en detaillering van deze villa. Authentiek wonen dus, maar dan wel met alle voordelen van nieuwbouw.

Door zijn bijzondere uitstraling is deze villa zeker een blikvanger. Het torentje op de 2e verdieping geeft je echt het gevoel dat je in een kasteel woont. Daarnaast biedt het extra ruimte in je slaapkamer. Of heb je hier liever een werkkamer? Aan de andere zijde van de verdieping is nog een grote slaapkamer bedacht. En ook is er een aparte wasruimte. Zelfs een 2e badkamer behoort tot de mogelijkheden.

Op de 1e verdieping tref je 3 ruime slaapkamers waarvan één met een afmeting van maar liefst 21 m2. Hier kun je echt je eigen domein van maken. Ook is er een grote badkamer en een separaat toilet aanwezig.

Op de begane grond geniet je bij binnenkomst direct van het uitzicht door je openslaande deuren. Kies je voor een relax moment in je ruime zithoek of ga je lekker aan de eettafel zitten in je riante woonkeuken? Waar je ook voor kiest, het is op en top genieten! Behoefte aan nog meer ruimte? Wat dacht je van een uitbouw aan je villa of betrek de berging bij je woonruimte.

Wil je de indeling anders of heb je ideeën voor een nog groter wooncomfort? Vertel ons je wensen en wij proberen het mogelijk te maken!

 Je bent van harte welkom voor een gesprek!

Deel deze pagina

De verkaveling

Fase 2, villa 9, 10, 11, 18 en 19 nu in verkoop.

Interesse?

Wil je meer weten over deze bijzondere villa’s? Bel één van onze makelaars of stuur ons je gegevens via het contactformulier. Dan nemen we graag contact met je op.

contactformulier

Leuk! Makelaars
Kazerneplein 2
4201 MC Gorinchem
0183 668 811
www.leuk-makelaars.nl

Contactpersoon
Luuk Ophoff
06 41 38 65 10

Van Ekeren Kuiper
Beatrixlaan 2a
4213 CJ Dalem
0183 672 992
www.vanekerenkuiper.nl

Contactpersoon
Dennis Kuiper
06  50 20 80 86

Projectontwikkelaar

Aannemersbedrijf  J. van Daalen BV
Papland 4, 4206 CL Gorinchem
www.jvandaalen.nl