Citadel versterking van een vestingstad

En wat voor versterking! De sfeer van de Nieuwe Hollandse Waterlinie is duidelijk terug te zien in de architectuur en detaillering van deze villa. Authentiek wonen dus, maar dan wel met alle voordelen van nieuwbouw.

Deze villa biedt enorm veel ruimte om te wonen en leven zoals jij dat wilt. Kom binnen en ga lekker zitten in de ruime zithoek. Heerlijk om vanaf de bank naar buiten te kijken en te ervaren hoe groen en waterrijk de omgeving is. Wanneer de avond valt verplaatst het leven zich naar je woonkeuken. Gezellig met z’n allen bij elkaar genieten van de maaltijd. En ook hier heb je licht en uitzicht door de mooie erker aan je villa.

De 1e verdieping biedt 3 ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer is met ruim 20 m2 riant te noemen. Altijd al een walk-in closet willen hebben? Of een lekkere zitruimte om je even in alle rust terug te kunnen trekken? Het kan hier allemaal. Ook is er een grote badkamer en een separaat toilet.

Op de 2e verdieping tref je nog eens 3 slaapkamers en een aparte ruimte voor je wasmachine en droger. Een 2e badkamer behoort ook tot de mogelijkheden.

Wil je de indeling anders of heb je ideeën voor een nog groter wooncomfort? Vertel ons je wensen en wij proberen het mogelijk te maken!

Je bent van harte welkom voor een gesprek!

Deel deze pagina

De verkaveling

Fase 2, villa 9, 10, 11, 18 en 19 nu in verkoop.

Interesse?

Wil je meer weten over deze bijzondere villa’s? Bel één van onze makelaars of stuur ons je gegevens via het contactformulier. Dan nemen we graag contact met je op.

contactformulier

Leuk! Makelaars
Kazerneplein 2
4201 MC Gorinchem
0183 668 811
www.leuk-makelaars.nl

Contactpersoon
Luuk Ophoff
06 41 38 65 10

Van Ekeren Kuiper
Beatrixlaan 2a
4213 CJ Dalem
0183 672 992
www.vanekerenkuiper.nl

Contactpersoon
Dennis Kuiper
06  50 20 80 86

Projectontwikkelaar

Aannemersbedrijf  J. van Daalen BV
Papland 4, 4206 CL Gorinchem
www.jvandaalen.nl