Commandeur beheerder van een commanderij, een riddergoed

Wie wil er nou niet wonen in een villa met deze naam! De sfeer van de Nieuwe Hollandse Waterlinie is duidelijk terug te zien in de architectuur en detaillering van deze villa. Authentiek wonen dus, maar dan wel met alle voordelen van nieuwbouw.

Wanneer je voor de villa staat valt gelijk het voorname uiterlijk op. De entree in het midden waardoor je bij binnenkomst zowel links als rechts een heerlijke leefruimte hebt. Het creëren van een gezellige zithoek is geen probleem in deze villa. Ook is er een riante woonkeuken, de garantie voor veel aangename uurtjes met familie en vrienden. Wanneer je ook nog kiest voor de uitbouw en misschien wel de berging bij je leefruimte betrekt, heb je oneindig veel mogelijkheden om allemaal je eigen favoriete plekje te kiezen. Ook kun je kiezen voor een dubbele berging. Of misschien wil je wel een sfeervolle erker.

De hoeveelheid ruimte zie je ook op de 1e verdieping terug. Drie riante slaapkamers, een grote badkamer en separaat toilet. Daarnaast een ruime overloop met vaste trap naar de 2e verdieping. Daar tref je nog eens twee ruime slaapkamers. Of heb je liever een werkkamer?Tevens is er een aparte ruimte voor je wasmachine en droger. En zelfs een 2e badkamer behoort tot de mogelijkheden.

 Wil je de indeling anders of heb je ideeën voor een nog groter wooncomfort? Vertel ons je wensen en wij proberen het mogelijk te maken!

 Je bent van harte welkom voor een gesprek!

Deel deze pagina

De verkaveling

Fase 2, villa 9, 10, 11, 18 en 19 nu in verkoop.

Interesse?

Wil je meer weten over deze bijzondere villa’s? Bel één van onze makelaars of stuur ons je gegevens via het contactformulier. Dan nemen we graag contact met je op.

contactformulier

Leuk! Makelaars
Kazerneplein 2
4201 MC Gorinchem
0183 668 811
www.leuk-makelaars.nl

Contactpersoon
Luuk Ophoff
06 41 38 65 10

Van Ekeren Kuiper
Beatrixlaan 2a
4213 CJ Dalem
0183 672 992
www.vanekerenkuiper.nl

Contactpersoon
Dennis Kuiper
06  50 20 80 86

Projectontwikkelaar

Aannemersbedrijf  J. van Daalen BV
Papland 4, 4206 CL Gorinchem
www.jvandaalen.nl