Het plan

Droom jij van een unieke villa waarin je al je woonwensen kunt realiseren? Welkom op Maarschalk!

Je kunt kiezen uit verschillende types. Alle types bieden hun eigen mogelijkheden en bijzondere details. Wat ze gemeen hebben is heel veel woonruimte, luxe uitstraling en afwerking en allen gelegen op een ruime kavel grenzend aan water en groen.

Het worden bijzondere villa's geïnspireerd op het verleden. De sfeer van de Nieuwe Hollandse Waterlinie is duidelijk terug te zien in de architectuur en detaillering. Authentiek wonen dus, maar dan wel met alle voordelen van nieuwbouw.

Naast een riante living en woonkeuken kun je jouw villa nog verder eigen maken door bijvoorbeeld te kiezen voor een uitbouw. Wil je de garage nog groter? Ook dit is geen probleem. En op de verdieping heb je standaard 3 grote slaapkamers, een ruime badkamer en separaat toilet. Op de 2e verdieping tref je nog eens minimaal 2 riante slaapkamers aan. Of je kiest voor een mooie werkkamer of hobbyruimte. Een 2e badkamer is overigens ook geen probleem. Vertel ons je wensen en wij proberen het mogelijk te maken.

In Maarschalk woon je op je eigen eiland aan de rand van Gorinchem, een landelijke locatie met veel groen en water. Ervaar de unieke combinatie van de natuurlijke woonomgeving en alle gemakken en voorzieningen van de stad. Een rustige, kindvriendelijke omgeving met winkels, scholen en zorg om de hoek. Je woont op fietsafstand van het oude stadscentrum en je wandelt of fietst in enkele minuten naar de oevers van de Merwede. Gorinchem is omringd door prachtige natuurgebieden. Een heerlijke omgeving om te wonen!

Hebben we je fantasie genoeg geprikkeld? We vertellen je graag nog veel meer over Maarschalk. Je bent van harte welkom voor een gesprek!

De villa's

vanaf € 665.000

Citadel

versterking van
een vestingstad

En wat voor versterking! De sfeer van de Nieuwe Hollandse Waterlinie is duidelijk terug te zien in de architectuur en detaillering van deze villa. Authentiek wonen dus, maar dan wel met alle voordelen van nieuwbouw.

bekijk deze villa

vanaf € 779.500

Castellum 

het Nederlandse woord kasteel is hier van afgeleid

Deze villa draagt met recht de naam Castellum! Door zijn bijzondere uitstraling is deze
villa zeker een blikvanger.
Het torentje op de 2e verdieping geeft je echt het gevoel dat je in een kasteel woont.

bekijk deze villa

vanaf € 802.500

Commandeur

beheerder van een commanderij, een riddergoed

Wie wil er nou niet wonen in een villa met deze naam! Wanneer je voor de villa staat valt gelijk het voorname uiterlijk op. De entree in het midden waardoor je bij binnenkomst zowel links als rechts een heerlijke leefruimte hebt.

bekijk deze villa

vanaf € 685.000

Companion

een ridderorde vergelijkbaar met die van een Commandeur

En dat zie je terug in deze villa! De uitstraling is geënt op het type Commandeur, maar dan net even anders. Wat hetzelfde is, is de hoeveelheid woonruimte.

bekijk deze villa

De verkaveling

Fase 2, villa 9, 10, 11, 18 en 19 nu in verkoop.

Deel deze pagina

De ligging

Interesse?

Wil je meer weten over deze bijzondere villa’s? Bel één van onze makelaars of stuur ons je gegevens via het contactformulier. Dan nemen we graag contact met je op.

contactformulier

Leuk! Makelaars
Kazerneplein 2
4201 MC Gorinchem
0183 668 811
www.leuk-makelaars.nl

Contactpersoon
Luuk Ophoff
06 41 38 65 10

Van Ekeren Kuiper
Beatrixlaan 2a
4213 CJ Dalem
0183 672 992
www.vanekerenkuiper.nl

Contactpersoon
Dennis Kuiper
06  50 20 80 86

Projectontwikkelaar

Aannemersbedrijf  J. van Daalen BV
Papland 4, 4206 CL Gorinchem
www.jvandaalen.nl